Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam.
Dit verhoogt niet alleen uw comfort, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit.

Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?
Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco behouden blijft. Daarnaast raden wij u aan om uw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert u de aangroei van nieuwe bacteriën in uw airco.

Is uw distributieriem aan vervanging toe?

Wij monteren uitsluitend distributieriemen van topmerk ContiTech. Voor u een waarborg voor een geluidsarme distributieriem met goede krachtoverbrenging en lange levensduur.We helpen u graag weer veilig op weg. Maak direct een afspraak!

Wanneer moet ik mijn distributieriem vervangen?

distributieriem vervangen verschilt per automodel. Meestal is dit na 60.000 tot 120.000 gereden kilometers. Twijfelt u of uw distributieriem vervangen moet worden? Kom gerust langs voor gratis en vrijblijvend advies!

Waarom is tijdige distributieriem vervangen zo belangrijk?

De distributieriem vervangen is belangrijk voor de functionering van de motor van uw auto. De distributieriem zorgt er namelijk voor dat de krukas van uw auto de nokkenas aandrijft. De distributieriem bestaat uit slijtagegevoelige onderdelen: rubber en vezels. Daarom moet de distributieriem periodiek worden vervangen

Maak een afspraak, distributieriem vervangen kan vandaag nog.

Bel voor het maken van een afspraak 023-5767654. Of kom gewoon langs. Wij helpen u graag!

Katalysator vervangen?
De katalysator in uw auto kan bijna 90% van de schadelijke uitlaatgassen terugbrengen. Dit is belangrijk voor u en voor het milieu. Een katalysator een hele tijd mee, maar na lang gebruik kan het reinigingssysteem in de katalysator stukgaan. Twijfelt u over de staat van uw katalysator? Komt u dan langs voor een vrijblijvende controle!

Is mijn katalysator kapot?
Wanneer uw katalysator kapot is, gaat er een waarschuwingslampje in uw dashboard branden. Zodra dit lampje aangaat, is het verstandig om uw katalysator te laten controleren. Zo voorkomt u onnodig hoge kosten en spaart u het milieu.

Roetfilter vervangen?
Een roetfilter is een essentieel onderdeel van een dieselauto. Het filter vermindert de uitstoot van fijnstof. Dit is belangrijk voor het milieu en uw gezondheid. In principe kan een roetfilter een autoleven mee, maar toch kan uw roetfilter verstopt raken of zelfs stukgaan.

Is mijn roetfilter verstopt?
Twijfelt u over de werking van uw roetfilter? Komt u dan bij ons langs voor een vrijblijvende controle.

Schokdempers vervangen

schokdempers voordelig vervangen

Schokdempers vervangen?

Heeft u het gevoel dat de vering van uw auto minder is? Dan kunnen uw schokdempers wel eens aan vervanging toe zijn. Schokdempers in goede staat verkorten uw remweg, verminderen uw bandenslijtage en verhogen uw rijcomfort.

Twijfelt u over de staat van uw schokdempers?

Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvende controle.

Afspraak maken niet nodig

Als u twijfelt over de werking van uw schokdempers, hoeft u niet direct een afspraak voor vervanging in te plannen. Wij doen graag eerst een inspectie, want wie weet valt de schade mee.Kom dus gerust langs bij Quickfair Een afspraak maken is niet nodig!

Niet goed? geld terug!

Ervaar de voordelen van goede schokdempers: laat uw schokdempers vervangen bij Quickfair. Merkt u binnen 14 dagen na het vervangen geen verbetering tijdens het rijden aan het weggedrag of comfort van uw auto? Dan monteren wij gratis uw oude schokdempers terug en krijgt u uw geld terug.

Uitlaat vervangen vervangen?

Twijfelt u over de werking van uw uitlaat? Komt u dan bij ons langs voor een vrijblijvende controle. U hoeft niet direct een afspraak voor vervanging in te plannen, want wie weet valt de schade mee. Daarom doen wij graag eerst een inspectie. Kom dus gerust langs Quickfair.

Rijd niet te lang door met een kapotte uitlaat

Wij adviseren u om kapotte of versleten uitlaat(delen) gauw te laten vervangen. Niet alleen voor uw veiligheid en rijcomfort, maar ook om door de APK te komen. Een uitlaat die niet gasdicht is, is namelijk een afkeurpunt tijdens de APK.

Wanneer moet ik mijn uitlaat vervangen?

In de loop der jaren kunnen er verschillende defecten of vormen van slijtage aan het uitlaatsysteem van uw auto ontstaan. Mogelijke uitlaatdefecten en -slijtagevormen zijn:

APK Keuring

APK keuring

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van uw auto?

Plan vandaag nog online uw afspraak in bij Garage Quick Fair of kom langs. Uw auto kan vandaag al worden gekeurd.

Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave

Uw auto na de APK ophalen bij de garage en een gepeperde rekening gepresenteerd krijgen. Dat wilt u natuurlijk niet. Mocht uit de APK keuring komen dat er reparaties aan uw auto noodzakelijk zijn, dan krijgt u hiervoor van ons altijd eerst een prijsopgave. Geen verrassingen achteraf dus. Combineer uw APK met een onderhoudsbeurt.

Combineer uw APK keuring met een onderhoudsbeurt

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want u bespaart zo tijd en geld!

 

Prijs APK keuring Benzine Diesel
APK keuring €50 €90
APK keuring in combinatie met kleine beurt v.a. €80 €110
APK keuring in combinatie met grote beurt v.a. €135 €150

 


Auto onderhoud

Grote beurt, Kleine beurt, Olie verversen, Zomer check, Winter check

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Quickfair verricht auto onderhoud aan álle automerken, dus welk merk u ook rijdt: u kunt met uw auto bij Quickfair terecht. Kies direct de onderhoudsbeurt van uw voorkeur en plan uw afspraak eenvoudig online! of kom gewoon langs bij Quickfair met of zonder afspraak.

Wanneer heeft mijn auto onderhoud nodig?

Rijdt u in een oudere auto? Dan kunt u als vuistregel aanhouden: een kleine beurt na een jaar of na 15.000 kilometer en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Rijdt u in een nieuwe auto? Dan verschijnt er meestal een melding op uw dashboard wanneer het tijd is voor een auto onderhoudsbeurt

Soorten auto onderhoud bij Quickfair

 

Auto onderhoud autogarage Quickfair Zwaanshoek Haarlemmermeer

Banden wisselen

Wissel nu van Zomer- naar Winter banden

Is uw auto toe aan nieuwe autobanden?

Met meer dan 20 bandenmerken in het assortiment heeft u ruime keus in zowel topmerkbanden als goedkope banden van budgetmerken.Of u nu op zoek bent naar zomer-, winter- of all season banden van een A- of B-merk, kom toch gewoon naar  Quick Fair!

Tijd voor uw bandenwissel?

U bent waarschijnlijk niet de enige. Ieder jaar wisselen 3,2 miljoen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom.  plan daarom direct online een afspraak voor uw bandenwissel of kom gewoon langs.

Hoe lang duurt een bandenwissel?

Banden wisselen duurt gemiddeld een uur. Dit is inclusief het monteren en balanceren van de banden en het vervangen van de ventielen.Het uitlijnen van de auto, wat aangeraden wordt bij aanschaf van nieuwe banden, kan meestal worden uitgevoerd in 30 minuten.

Hoeveel kost een banden wissel?

  • Kosten banden wissel €50,-
  • Kosten wielenwissel €15,-


Mechanic-iStock

 

Dat remmen slijten, is niet meer dan normaal.
Hoe vaker u ze gebruikt, hoe sneller ze slijten. Vergelijk het maar met de zolen onder uw schoenen. Slijtage van de remmen gaat geleidelijk. Daardoor merkt u niet van de ene op de andere dag dat uw remmen slecht zijn.

Regelmatige controle is daarom verstandig.
Twijfelt u over de staat van uw remmen? Komt u dan gerust voor een  remcheck langs bij Quickfair .

Komt de motor van uw auto moeizaam op gang?
Tien tegen één dat uw accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een normale accu is ongeveer zes jaar. Maar wanneer er veel korte ritten worden gemaakt is dit aanzienlijk minder.

Garage Quick Fair monteert accu’s tegen vaste lage prijzen.
Als de accu zijn beste tijd heeft gehad, moet deze worden vervangen. De vermogens en afmetingen van accu´s verschillen flink. Garage Quick Fair zorgt ervoor dat u het juiste type voor uw auto krijgt. Accu´s die door Garage Quick Fair worden gemonteerd zijn volledig opgeladen

Mechanic-iStock